Τρόποι πληρωμής & Έξοδα αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με αντικαταβολή, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη υπάλληλο της εκάστοτε courier την στιγμή της παραλαβής, για τον τρόπο αυτό υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΜΑΣ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να σημειώσετε σαν αιτιολογία στην κατάθεση σας το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7901102020000020200255857 

ΤΡΑΠΕΖΑ APLHA BANK: GR2901403130313002002007940 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR9201718500006850147324770

Ως δικαιούχος των παραπάνω τραπεζικών λογαριασμών εμφανίζεται η επωνυμία '' ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ''

* Να σημειωθεί οτι σε περίπτωση εμβάσματος η όποια χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

 

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς το τμήμα παραγγελιών του beautymarket.gr θα ενημερωθεί αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας, οπότε δεν είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα:

Το beautymarket.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες μικρότερες των 50,00 € και μέχρι 3 kg βάρους τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,00€ και σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1,50 € .

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50,00 € μέχρι και 69,99 € και μέχρι 3 kg βάρους τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν και σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1,50 € .

Για παραγγελίες από 70,00 € και άνω και μέχρι 3 kg βάρους η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής.

Για παραγγελίες άνω των 3 kg και ανεξαρτήτως ποσού υπάρχουν έξοδα ογκομέτρησης τα οποία ανέρχονται σε 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€. Για να δείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη πατήστε εδώ.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για παραγγελίες εξωτερικού τα έξοδα αποστολής προσαρμόζονται αναλόγως με το βάρος των δεμάτων.
Μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Επιπλέον πληροφορίες: 

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική, ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.