Ακρυλική Πούδρα White Nailshop 450gr

Γαλακτερή  Ακρυλική Σκόνη. Η ακρυλική σκόνη νυχιών (πολυμερές) και το ακρυλικό υγρό liquid (μονομερές) είναι τα δύο συστατικά του συστήματος των ακρυλικών τεχνητών νυχιών.  Το ακρυλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυσικά νύχια, με τιπς ή με φόρμες. 
Για να δημιουργήσετε μια μπάλα ακρυλικού βυθίζετε το ειδικό πινέλο ακρυλικού στο υγρό και σκουπίζετε την περίσσεια του στο πλάι του δοχείου. Αγγίζετε τη μύτη του πινέλου στην ακρυλική σκόνη-πούδρα και δημιουργείτε το επιθυμητό μέγεθος μπάλας. Όσο περισσότερο υγρό αφήσετε πάνω στο πινέλο σας τόσο μεγαλύτερη μπαλα ακρυλικού θα φτιάξετε. Όσο περισσότερο αφήνετε το πινέλο σας μέσα στην ακρυλική πούδρα τόσο πιο στεγνή θα βγεί η μπίλια σας.  Ιδανικά η μπάλα πρέπει να είναι μεσαίου μεγέθους, λεία, στρογγυλή και με σατινέ φινίρισμα. Πάντα πριν απο την εφαρμογή του ακρυλικού να χρησιμοποιείται αντισηπτικό και primer για να έχετε την καλύτερη δυνατή συγκόλληση. 

Το χρώμα της είναι ροζ, είναι μέτρια καλλυπτικό και είναι ιδανική για την διόρθωση της ομοιομορφίας χρώματος της βάσης των φυσικών νυχιών

Ακρυλική Πούδρα White Nailshop 450gr

  • Κατασκευαστής: Nailshop
  • Κωδικός Προϊόντος: Ακρυλική Πούδρα White Nailshop 450gr
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 75,00€

Ετικέτες: Ακρυλική.Πούδρα.White.Nailshop.450gr